Groepen

Hieronder staat de groepsindeling van het schooljaar 2018/2019. Zoals u ziet hebben wij in de bovenbouw nog combinatiegroepen, terwijl de groepen 1 t/m 4 enkele groepen zijn. We zijn een school die vanuit de onderbouw groeiend is.

Groep 1
is een groeigroep onder leiding van juf Rijkaart. Het schooljaar is gestart met 14 leerlingen en de groep groeit door naar een leerlingaantal 25. Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!

Groep 2 is een enkele groep van 21 leerlingen. Juf van Oosten en juf Ammeraal zijn de leerkrachten.Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!

Groep 3 is een enkele groep van 25 leerlingen. Juf De Jongh en juf Donker geven les aan de groep. Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!

Groep 4 is een enkele groep van 17 leerlingen. Juf De With en juf Van Dijk zijn de leerkrachten. Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!

Groep 5/6 is een combinatiegroep van 26 leerlingen. Meester Stout en juf Van der Kolk geven daar les. Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!

Groep 7/8 zijn de oudste leerlingen van de school. Er zitten 15 leerlingen in de groep, die zich voorbereiden op een plekje op het Voortgezet Onderwijs. Juf Hoogendoorn en juf De Gans zijn de groepsleerkrachten. Wilt u meer weten over de groep? Klik hier (binnenkort)!